TEA

 

tea_logo

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

A Tea című heti félórás sitcom (helyzetkomikumra, szituációkból fakadó humorra épülő sorozat) a Skyfilm saját fejlesztésű tévésorozata, írói a Skyfilm forgatókönyvírói csapatának tagjai. Megrendelője  a TV2, a csatorna 2002-2003 folyamán sugározta.

Tartalom:
A Tea egy olyan teázó, ahol repkednek a vázák és a poénok, törnek a szívek és a poharak, egyszóval: a Tea maga az élet. Félix a nagymamájától kap egy teázót, de ahhoz, hogy a nagyi valóban a nevére írja az örökséget, legalább egy évig sikeresen kell üzemeltetnie a helyiséget, hogy bebizonyítsa: nem kerül ebek harmincadjára a vendéglátóipari egység… A teázóval azonban együtt jár Betty, a rendkívül csinos és felvágott nyelvű üzletvezető, valamint a jókedélyű törzsvendégek és a csinos, ám hóbortos lányokból álló szomszédság. Félixnek pedig friss ötletekkel kell előállnia, hogy fellendítse az üzletmenetet…

Epizódok száma: 33

Rendezők: Herendi Gábor, Fonyó Gergely
Főszereplők: Csizmadia Gergely (Félix), Rónai Aranka (Betty), Simon Kornél (Péter), Janicsek Péter (Dedi), Lass Bea (Edina), Mazányi Eszter (Éva)